Hier vindt u onze 1-kopszaagmachines voor het zagen van stalen profielen en buizen. De MACC NEW 315 en de MACC NTS zijn degelijke Italiaanse staalzagen.

Hier vindt onze 2-kopszaagmachines voor het zagen van staal. De Mecal Inox Vico-3 is 7-assige CNC-gestuurde zaagmachine met automatische zaagpositionering.

Hier vindt u onze eigen Calvet NTS-C zaaglijn voor het zagen van staal profielen. De zaaglijn is voorzien van lengte aanslag en onze eigen Calvet software.

Onze Staalzaagmachines

Calvet verkoopt hoogwaardige staalzaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van stalen en roestvrijstalen profielen (Jansen en Forster) voor de ramen, deuren en gevelindustrie. Calvet is de marktleider in de Benelux op het gebied van Staal bewerkingsmachines. We verkopen Staal zaagmachines van Macc, Mecal en Calvet. Naast een aantal degelijke staal zaagmachines bieden we als de one-stop shop een totaal oplossingen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een professionele installatie, opleiding en training, technische hulp op afstand en jaarlijks onderhoud aan uw machine. Zo heeft u alles onder 1 dak en dat werkt wel zo prettig.

Opleiding & training

Als u een machine koopt bij Calvet is er de mogelijk voor het opleiden en trainen van uw personeel. Zo leert u niet alleen de machine kennen, maar behaalt u ook het beste rendement voor uw productie. Heeft u op een later moment nieuwe medewerkers? Dan kunt u extra opleidingsdagen afnemen zodat ook de nieuwe mensen met juiste kennis achter de machine staan.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal Urban, Thorwesten, Tigerstop, Pemac, Macc en ons eigen merk Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!